Wekowanie – cook once a week, put it in jars!

Wekowanie – cook once a week, put it in jars! just cook something , then still hot put in jars, wait a little and place it delicately up side down to cool. then keep in fridge or some cold place.. still.. it is not properly preserved so you can use it for a week or […]

Read more
Kaszka – Porridge – 5 elements cuisine

I know the porridge is difficult to picture. It is so boooring  but so HEALTHY! przepis po polsku: proporcje i ilości dowolne, zależnie od tego jaki danego tygodnia mamy nastrój ja zwykle daję na oko, ale to jest po 2,3 łyżki różnych rzeczy. wychodzi dosyć gęsta kasza. trzeba mieszać zwłaszcza na początku przy dosypywaniu kaszek […]

Read more
yerba always in the morning

yerba always in the morning I advise to buy the good yerba, loose, leaves, not express tea. Rosamonte red is a good kind of yerba. I put 5 tea spoons for one tea pot. I drink it the whole morning covering with this Pakistani natural-wooly-heater 🙂  

Read more
Slow life slow food

Slow life slow food Welcome BACK  to my blog about vege cooking… The blog is in Polish and English. Enjoy the recipes from mixed Polish vege not-vege 5 elements cuisine 🙂 THE BEST FOOD IS SLOOOOOOOOOOOW FOOD 🙂     I love eating so much. And I will EAT it RIGHT NOW! 🙂

Read more
Jasełka

Jasełka   nie udało się uciec grupie ds dekoracji w szkole, aktualnie produkuję więc anioły do jasełek na piątek. efekt jest taki, że mnie wzięło i zamiast przyjść do domu, zająć się dzieckiem i poskładać dwutygodniowe pranie rysowałam anioły a nawet zaczęłam myśleć gdzie w mój zapchany grafik wcisnąć lekcje rysunku bo jestem niedouczona. tzn […]

Read more